Про внесення змін до Статуту спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик»

02.09.2016 419

Про внесення змін до Статуту спеціалізованої  дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____ сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від ____2016 року  №_____

Про внесення змін до Статуту спеціалізованої

дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик»

З метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства України Статуту спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик» та на виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» від 17.07.2015 р. № 652-VIII, п. 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України,  враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (від_____________№_________), керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила :

  1. Затвердити Статут спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик» в наступній редакції.
  2. Внести зміни в підпункт 10 пункту 5.2 розділу 5 і читати його в такій редакції: несе відповідальність за виконання покладених на спортивну школу завдань, за результати діяльності, стан і збереження будівель та іншого майна, переданого в користування і володіння спортивної школи.
  3. Внести зміни в назву розділу 6 і читати його в такій редакції: діяльність та матеріально-технічна база ДЮСШ.
  4. Внести зміни в розділ 6 пункту 6.1 і читати його в такій редакції: діяльність ДЮСШ провадиться відповідно до чинного законодавства України та цього Статуту.
  5. 5. Внести зміни в розділ 6 пункту 6.2 і читати його в такій редакції: ДЮСШ є неприбутковим закладом, діяльність якого направлена на виконання соціально-важливих функцій і не переслідує мети отримання прибутків. ДЮСШ утримується за рахунок коштів, виділених з місцевого бюджету та інших надходжень, дозволених чинним законодавством і є неприбутковою організацією у відповідності із нормами п. 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України.
  6. Підпункт 1 пункту 6.7 розділу 6 вилучити.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення

(О. Дацюка).

Міський голова                                                                                            Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту