Про внесення змін та доповнень до Статуту КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області

21.02.2017 428

Про внесення змін та доповнень до Статуту КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2017 року № ____

Про внесення змін та доповнень до
Статуту КП «Дрогобичводоканал»
Дрогобицької міської ради Львівської області

Розглянувши клопотання начальника КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради щодо приведення Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у відповідність до норм чинного законодавства, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від __________р.) та з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв`язку (протокол №___ від _____________р.), відповідно до ст. ст. 57, 78 Господарського кодексу України, п.3 ч.2 ст. 71 Бюджетного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Визначити розмір сформованого статутного капіталу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у розмірі 20 823 129,88 грн., з них:
за рахунок раніше внесеного майна у сумі 15 866 129,88 грн, за рахунок раніше внесених коштів у сумі 2 457 000, 00 грн. та за рахунок передбачених у міському бюджеті на 2017 рік коштів для поповнення статутного капіталу даного підприємства у сумі 2 500 000, 00 грн.
2. Затвердити зміни до Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради у вигляді змін та доповнень до Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради, які є невід’ємною частиною установчих документів.
3. Уповноважити керівника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради (Р.Шагала) подати документи для державної реєстрації змін та доповнень до Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв`язку (Т.Демко).

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту