Про внесення змін у дозвіл на розміщення зовнішньої реклами

02.03.2018 367

Про внесення змін у дозвіл на розміщення  зовнішньої реклами

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про внесення змін у дозвіл на розміщення
зовнішньої реклами

Розглянувши лист ТзОВ «Наша справа Аутдор» щодо врегулювання дозвільної документації на встановлення зовнішньої реклами, у зв’язку із зміною містобудівної ситуації, керуючись пп.13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дозволити часткове перенесення рекламної конструкції типу «білборд» за адресою вул.Стрийська (біля буд.№179), згідно з проектною пропозицією (додаток 1).
2. Внести відповідні зміни у діючий дозвіл від 15.06.2017 №92/1 на розміщення рекламної конструкції на вул. Стрийській (біля буд.№179) у графічній його частині та зміну конструктивного рішення рекламної конструкції згідно з «Проектною пропозицією переносу досторонньої спеціальної конструкції зовнішньої реклами типу «щит» розміром 3,0х6,0 м.за адресою вул.Стрийська, біля будинку 179» (додається).
3. Відмовити у частковому перенесенні рекламної конструкції типу «білборд» за адресою вул.Стрийська (за шляхопроводом), згідно з «Проектною пропозицією переносу двосторонньої спеціальної конструкції зовнішньої реклами типу «щит» розміром 3,0х6,0м. за адресою вул.Стрийська, (за шляхопроводом)» (додається) у зв’язку з відмовою у його погодженні Дрогобицьким відділенням ПАТ «Львівгаз».
4. Відділу економіки видати на новому бланку дозвіл на розміщення зовнішньої реклами з урахуванням змін, зазначених у п.2 цього рішення, з дотриманням строку дії попереднього дозволу.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту