Про внесення змін у Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради

16.06.2021 3226

Про внесення змін у  Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та  департаментів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про внесення змін у Положення
про матеріальне стимулювання працівників в
ідділів виконавчих органів, управлінь та
департаментів Дрогобицької міської ради

Відповідно до Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про оплату праці”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006р. №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 23.03.2021 р. №609 ” Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів “, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № _________від ____________), керуючись статтею 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, п.13 част.4 ст.42, ст.11, 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення належного стимулювання працівників враховуючи рівень організації роботи, її ефективність, міська рада в и р і ш и л а :
1. Внести зміни у Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради ( Додаток 1) рішення сесії Дрогобицької міської ради від 09.07.2019р. №1856, а саме, у Розділ ІІ “Умови та порядок встановлення надбавок та доплат працівникам відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради” та викласти пункти 2.3.,2.8. у наступній редакції:
Пункт 2.3. “Надбавка за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи встановлюється :
– першому заступнику міського голови, заступнику міського голови з гуманітарних та соціальних питань, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконкому,
заступнику міського голови з комунальних питань, директору департаменту міського господарства, секретарю міської ради, керівникам та заступникам керівників відділів виконавчих органів, керівникам управлінь, департаментів та їх заступникам, спеціалістам відділів виконавчих органів, управлінь, департаментів у розмірі до 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.
Надбавка за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи для призначених працівників встановлюється з першого числа наступного з дати прийняття місяця. Розмір надбавки конкретного працівника залежить від рівня кваліфікації та обсягів виконаної роботи на відповідній посаді, проявленої ініціативи при вирішенні поставлених завдань, дотримання виконавської дисципліни. Надбавка за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи встановлюється щомісячно для першого заступника міського голови, заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому, заступника міського голови з комунальних питань, секретаря міської ради, керівників та заступників керівників відділів виконавчих органів, керівників управлінь та їх заступників, департаментів та їх заступників, спеціалістів відділів виконавчих органів, управлінь, департаментів, інших працівників відділів виконавчих органів, управлінь, департаментів Дрогобицької міської ради”.
Пункт 2.8. “Надбавка робітникам, зайнятих обслуговуванням органів місцевого самоврядування, за складність, напруженість у роботі встановлюється в розмірі до 50% відсотків тарифної ставки (місячного окладу). Надбавка за складність, напруженість у роботі встановлюється щомісячно”.
2. Заступникам міського голови, секретарю міської ради, керівникам виконавчих органів, відділів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради керуватися змінами у Положенні про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту