Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради

21.03.2024 7681

Про внесення змін у рішення  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про внесення змін у рішення
Дрогобицької міської ради

Розглянувши заяву фізичної особи (Івановського А. Р.), керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №____ від _____2024 р.), ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Внести зміни у підпункт 1.148 пункту 1 рішення міської ради від 4 листопада 2021 року № 749 «Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок» у зв’язку із опискою, та викласти його у наступній редакції:
«1.148. Івановському Андрію Романовичу, прож. с. Почаєвичі Дрогобицького району, земельну ділянку площею 2500 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 71, с. Почаєвичі Дрогобицького району, кадастровий номер 4621286000:03:000:0025, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту