Про внесення змін у рішення сесій Дрогобицької міської ради

17.10.2022 5286

Про внесення змін у рішення  сесій Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення
сесій Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги службову записку управління майна громади № 321 від 06.09.2022 р., звернення відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 903 від 13.07.2022 р., добровільного товариства захисту дітей – інвалідів «Надія» № 2495/3-24 від 14.09.2022 р., звернення управління культури та розвитку туризму № 400 від 02.09.2022 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 29 від 06.10.2022 року), керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Внести зміни у п. 1 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1085 від 14.04.2022 року «Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 81» та доповнити підпунктами 1,2,3 згідно з додатком № 1 до даного рішення.
2.Внести зміни у п.п. 5, 5.1. рішення Дрогобицької міської ради № 380 від 27.05.2021 р. «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та встановлення розміру орендної плати» та викласти у наступній редакції:
«5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Суха Воля, 4, площею 143,8 кв. м.
5.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлової будівлі, яка є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Суха Воля, 4, площею 143,8 кв. м. зі Стебницьким добровільним товариством захисту дітей – інвалідів «Надія», терміном на 10 років для ведення статутної діяльності».
3.Внести зміни у п.п.1,2 рішення № 1195 від 27.07.2022 р. «Про передачу на баланс Управління культури та розвитку туризму нежитлової будівлі за адресою: с. Брониця, вул. Самбірська, 6» та викласти у наступній редакції:
«1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: с. Брониця, вул. Самбірська, 6 та електролічильник 1 шт, інвент. номер 11138412, ціна 112,0, сума 112,0, знос 112,0.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі та електролічильника за адресою: с. Брониця, вул. Самбірська, 6».
4. Внести зміни у п.п. 2,3,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14,16,18 рішення Дрогобицької міської ради № 1165 від 09.06.2022 р. «Про включення до Переліку другого типу об»єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції:
«2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Болехівці, вул. Шкільна, 16, площею 19,6 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Болехівці, вул. Шкільна, 16 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Почаєвичі, вул. Шкільна, 14, площею 10,6 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Почаєвичі, вул. Шкільна, 14 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«4. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Унятичі, вул. Паркова, 2, площею 35,7 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Унятичі, вул. Паркова, 2 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«6. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Верхні Гаї, вул. Залізнична, 4, площею 13,6 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Верхні Гаї, вул. Залізнична, 4 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«7. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110, площею 23,2 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«8. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Лішня, вул. І. Франка, 30, площею 17,3 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (старостату) за адресою: с. Лішня, вул. І. Франка, 30 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«9. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Унятичі, вул. Паркова, 2, площею 17,9 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Унятичі, вул. Паркова, 2 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«10. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Лішня, вул. І. Франка, 30, площею 8,9 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Лішня, вул. І. Франка, 30 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«11. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Болехівці, вул. Шкільна, 16, площею 46,0 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Болехівці, вул. Шкільна, 16 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«12. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110, площею 25,6 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«13. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Верхні Гаї, вул. Залізнична, 4, площею 10,1 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Верхні Гаї, вул. Залізнична, 4 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«14. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Почаєвичі, вул. Шкільна, 14, площею 17,3 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ЦНАП) за адресою: с. Почаєвичі, вул. Шкільна, 14 з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«16. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Биків, вул. Зелена, 25, площею 20,0 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ФАП) за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25 з КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
«18. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: c. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110, площею 20,5 кв. м. та надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення (для розміщення ФАП) за адресою: c. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 110 з КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
5. Внести зміни у п.п.2,3 рішення № 1246 від 15.09.2022 р. «Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону» та викласти у наступній редакції:
«2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. оприлюднення Переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;
2.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, комунальному підприємству «Дрогобицький Ринок».
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, комунальному підприємству «Дрогобицький Ринок».
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту