Про внесення змін у рішення сесії від 10.03.2022р. №1058 «Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік у новій редакції»

06.06.2022 4927

Про внесення змін у рішення сесії  від 10.03.2022р. №1058 «Про затвердження  Програми технічного і фінансового  забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку  Дрогобицької територіальної громади  на 2022 рік у новій редакції»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення сесії
від 10.03.2022р. №1058 «Про затвердження
Програми технічного і фінансового
забезпечення, удосконалення та розвитку
системи централізованого оповіщення і зв’язку
Дрогобицької територіальної громади
на 2022 рік у новій редакції»

З метою реалізації державної політики, спрямованої на створення умов для забезпечення безпеки населення і територій, підвищення рівня їх захисту від впливу шкідливих природних, техногенних та екологічних факторів за рахунок підвищення ефективності функціонування системи оповіщення та інформування враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол         від _____________ № ______), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

1.Внести зміни  в п.6 «Ресурсне забезпечення програми»  Програми та викласти в наступній редакції:

  1. РЕСУРСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОГРАМИ
Обсяг коштів, які пропонуються залучити на виконання програми 2022 рік Усього, витрати на виконання програми
місцевий бюджет обласний бюджет
у тому числі:      
місцевий бюджет 290,3 290,3
обласний бюджет
Усього: 290,3

2. Внести зміни та доповнити в п.7  «Перелік завдань і заходів програми, напрямів використання бюджетних коштів та результативних показників» паспорту Програми, а саме:

пп.1.  доповнити: – придбання електронних блоків управління електромеханічними сиренами ;

пп.4.  читати: Забезпечення виробничих, службових та адміністративних приміщень радіотрансляційними точками, теле-, та радіоприймачами для гарантованого прийому програм державного теле-, та радіомовлення.

ОРІЄНТОВНИЙ РОЗРАХУНОК ПРОГРАМИ

п/п Найменування заходів Джерела 

фінансування

(грн.)

Фінансування

Усього

(грн.)

місцевий бюджет обласний бюджет 2022 рік
1. Придбання засобів оповіщення 38,0 38,0
2. Придбання засобів оповіщення (спеціальний фонд) 49,9 49,9
3.  Придбання електронних блоків управління електромеханічними сиренами (спеціальний фонд) 140,0 140,0
4. придбання послуги з після ліцензійного обслуговування «прикладного програмного забезпечення» Автоматизована система «Набат –ВО», БОУ, БГО 33,3 33,3
5. придбання послуг експлуатаційно-технічне обслуговування апаратури та технічних засобів телекомунікаційного обладнання оповіщення і зв’язку цивільного захисту 29,1 29,1

2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022рік.

3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (І. Юзьв’як).

4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій(Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту