Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 18.05.2016р. №261 «Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича,5

21.02.2017 332

Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 18.05.2016р. №261 «Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича,5

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2017 р. № ____

Про внесення змін у рішення
сесії Дрогобицької міської ради
від 18.05.2016р. №261 «Про взяття на баланс,
передачу в оренду нежитлових приміщень та
встановлення розміру орендної плати за адресою:
м. Дрогобич вул. Міцкевича,5

Розглянувши клопотання Дрогобицького Центру «Реабілітація інвалідів» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Внести зміни у рішення сесії Дрогобицької міської ради від 18.05.2016р. №261«Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича,5», а саме п.2 даного рішення викласти у наступній редакції:
«Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради передати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича Адама, 5, площею 126,5 кв. м. Дрогобицькому Центру «Реабілітація інвалідів» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», на термін 49 років».
2. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Урбан).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту