Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

01.02.2022 4724

Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення сесії
Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 22 від 27.01.2022 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№___ від_____ року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Внести зміни у п. 8.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради № 785 від 25.11.2021 року «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції:
«8.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Ветеранська спілка воїнів АТО «Дрогобиччина» встановити у розмірі 1 грн. без ПДВ в рік».
2. Внести зміни у п.1.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради № 718 від 21.10.2021 року «Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26» та викласти у наступній редакції:
«1.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 352,4 кв. м. з Самбірською квартирно-експлуатаційною частиною (району) терміном на 4 роки для розміщення особового складу кадру батальйону територіальної оборони (кадру військової частини А7079).
1.2. Розрахунок орендної плати для Самбірської квартирно-експлуатаційної частини (району) здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік».
3. Внести зміни у п.п. 2, 2.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради № 610 від 09.09.2021 р. «Про включення в перелік другого типу об»єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди» та викласти у наступній редакції:
«2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4, площею 43,6 кв. м.
2.1.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 4, площею 43,6 кв. м. з управлінням культури та туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, терміном на 5 років».
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту