Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

09.05.2022 4864

Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення сесії
Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 25 від 06.05.2022 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій інвестицій (протокол № ____ від _____2022 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Внести зміни у п. 3 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 759 від 04.11.2021 року «Про надання дозволу на укладення та продовження договорів оренди нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта» та викласти у наступній редакції:
«3. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: с. Нижні Гаї, вул. Галицька, 14, площею 30,8 кв. м. та надати дозвіл Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с. Нижні Гаї, вул. Галицька, 14, площею 30,8 кв. м. з АТ «Укрпошта» терміном на 5 років.
3.1. Розрахунок орендної плати для АТ «Укрпошта» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік».
2. Внести зміни у п. 5 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 944 від 22.12.2021 року «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції:
«5. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 68,2 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 68,2 кв. м. з КНП «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
3. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту