Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

06.06.2022 4913

Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення сесії
Дрогобицької міської ради

Розглянувши звернення юридичної та фізичної осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від __.__.2022р.), керуючись статтями 12, 118, 121, 140, 141, 142, 145 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни в підпункт 1.4. пункту 1 рішення від 17 грудня 2021 року № 857 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна» у зв’язку з поданою заявою, та викласти його в наступній редакції:
1.1. Приватному акціонерному товариству “Національна енергетична компанія “Укренерго” надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок :
1.1.1. земельна ділянка площею 110 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.1.2. земельна ділянка площею 282 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.1.3. земельна ділянка площею 144 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.1.4. земельна ділянка площею 354 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.1.5. земельна ділянка площею 564 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.1.6. земельна ділянка площею 86 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

2. Внести зміни в підпункт 1.5. пункту 1 рішення від 17 грудня 2021 року № 857 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна» у зв’язку з поданою заявою та викласти його в наступній редакції:
2.1. Приватному акціонерному товариству “Національна енергетична компанія “Укренерго”, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 36 кв.м. за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

3. Внести зміни в підпункт 1.23. пункту 1 рішення від 12 травня 2022 року № 1124 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок» у зв’язку з поданою заявою, та викласти його в наступній редакції:
3.1. Болюк Соломії Ярославівні, надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 1,3 га за межами с. Михайлевичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

4. Юридичній та фізичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту