Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

06.06.2022 5097

Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін у рішення сесії
Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги звернення громадської організації «Центр підготовки «Рекрут», комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області», старости м. Стебника, с. Болехівці, с. Нове село, враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 26 від 02.06.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Внести зміни у п. 6 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1016 від 10.02.2022 року «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» та викласти у наступній редакції:
«6. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 73,4 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 73,4 кв. м. з комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області» терміном до 31.12.2022 року».
2. Внести зміни у п. 1 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 380 від 27.05.2021 року «Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду та встановлення розміру орендної плати» та викласти у наступній редакції:
«1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Мазепи, 8, пл. 37,7 кв. м.
1.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Мазепи, 8, площею 37,7 кв. м. з КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради, терміном на 5 років.
1.2. Розрахунок орендної плати для КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік».
3. Внести зміни у п.п. 1,2 рішення сесії Дрогобицької міської ради № 1084 від 14.04.2022 р. «Про передачу в оренду нерухомого майна» та викласти у наступній редакції:
«1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1-A, площею 798,2 м. кв. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди з правом передачі в суборенду з дотриманням норм чинного законодавства в умовах воєнного стану, нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1-A, площею 798,2 м. кв. з громадською організацією «Центр підготовки «Рекрут» для забезпечення захистом та іншим обладнанням підрозділів Збройних Сил України, терміном на 1 рік.
2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Ступниця, вул. Дрогобицька, 14, площею 544,8 м.кв. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди з правом передачі в суборенду, з дотриманням норм чинного законодавства в умовах воєнного стану нежитлової будівлі з громадською організацією «Центр підготовки «Рекрут» для забезпечення захистом та іншим обладнанням підрозділів Збройних Сил України, терміном на 1 рік».
3.1. У п.п. 3,4,5 даного рішення замість слів громадська організація «Київ Мрії» читати громадська організація «Центр підготовки «Рекрут».
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту