Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячої художньої школи

05.02.2021 1655

Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячої художньої школи

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання виконавчого комітету

Про внесення змін у штатний розпис
Дрогобицької дитячої художньої школи

Розглянувши звернення дирекції Дрогобицької дитячої художньої школи від 01.02.2021 № 4, з метою забезпечення належної організації, проведення художньо-оформлювальних робіт, підготовки демонстраційних стендів, експозиції картин, проведення інформаційних заходів, презентації школи, мистецьких виставок творчих робіт учнів, конкурсів, майстер-класів для учнів загальноосвітніх шкіл, коледжів у галереї сучасного мистецтва, керуючись пп.1 п. а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. З 01 березня 2021 року внести зміни у штатний розпис Дрогобицької дитячої художньої школи та ввести 1,0 ставку художника-оформлювача.
2. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) внести зміни та затвердити штатний розпис установи з відповідним фондом оплати праці.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради О. Яводчака.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А. Ковча.

Міський  голова  Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту