Про внесення змін у штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради

05.11.2021 2490

Про внесення змін у штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про внесення змін у штатний розпис
централізованої бухгалтерії відділу освіти
виконавчих органів Дрогобицької міської ради

Для забезпечення ефективного функціонування відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та його структурних підрозділів, керуючись пп. 1 п.а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

1. Внести зміни, з 01 грудня 2021 року, у штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, а саме:
1.1. Ввести у штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради 0,5 ставки посади двірника (Класифікатор професій 9162).
1.2. Ввести у штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради 0,5 ставки посади робітника з комплексного обслуговування й ремонту будівлі (Класифікатор професій 7129).
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Шев’яку внести зміни у штатний розпис відповідно до даного рішення.
3. Відповідальність за виконання цього рішення доручити начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Шев’яку.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту