Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

11.05.2019 2333

Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2019 №_______

Про встановлення дорожніх
знаків на вулицях міста

Враховуючи звернення директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради Р. Москалика, мешканців вул. Івана Франка, вул. Бориславська, вул. Будівельна з метою безпечного дорожнього руху на вулицях міста, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху в м. Дрогобичі (протокол від 07.05.2019 № 3), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Комбінат міського господарства» ( С.Жирний):
– встановити дорожні знаки 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено» на початку та вкінці вулиці Будівельна, а також зі сторони вул. Нафтовиків та вул. Вагилевича.
– встановити інформаційно-вказівні дорожні знаки п.5.35.1 та 5.35.2 «Пішохідний перехід» на вул. Бориславська,2 та нанести дорожню розмітку «Зебра».
– нанести відповідну дорожню розмітку біля дорожнього знаку 5.41.1 «Місце зупинки автобуса» на вул. Стрийська, 260.
– демонтувати інформаційно – вказівний дорожній знак 5.41.1 «Місце зупинки автобуса» біля ж/б №115 на вул. Івана Франка та встановити біля ж/б № 304-312 на вул. Івана Франка.
– встановити дорожній знак 5.41.1 «Місце зупинки автобуса» на вул.В.Великого навпроти кафе «Юність».
– встановити інформаційно-вказівні дорожні знаки п.5.35.1 та 5.35.2 «Пішохідний перехід» на вул. Шевченка,9 та вул.Шевченка,29.
2.Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту