Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

01.10.2019 660

Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2019 №_______

Про встановлення дорожніх
знаків на вулицях міста

Враховуючи звернення мешканців вул. В.Великого,7/2, вул. Твердохліба з метою безпечного дорожнього руху на вулицях міста, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху в м. Дрогобичі (протокол від 26.09.2019 № 7), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Комбінат міського господарства» ( С.Жирний):
– встановити інформаційно-вказівні дорожні знаки п.5.35.1 та 5.35.2 «Пішохідний перехід» на вул. В.Великого перед поворотом на вул.Чапельського та нанести дорожню розмітку «Зебра».
– встановити дорожні знаки 3.34. «Зупинку заборонено» на вул. Мазепи (біля магазину Каблучка) та на вул. Мазепи біля повороту на вул. Шульца.
2.Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту