Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

16.01.2021 1522

Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2020 №_______

Про встановлення дорожніх
знаків на вулицях міста

Враховуючи звернення начальника відділу економіки Дрогобицької міської ради Т.Бачинського, головного лікаря КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Стебельської О.М., мешканців вул. П.Орлика, з метою безпечного дорожнього руху на вулицях міста, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху в м. Дрогобичі (протокол від 13.01.2021 № 1), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда) встановити:
– дорожній знак 5.38 «Місце для стоянки» з табличкою 7.17 «Особи з інвалідністю» на території КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» на вул.Шептицького,11;
– дорожній знак 5.41.1 «Місце зупинки автобуса» на вул.П.Орлика навпроти вул.Паркова;
– встановити турнікети на вул. Лесі Українки навпроти супермаркету АТБ.
2. ДП «Дрогобицьке автотранспортне підприємство» КП «Служба муніципального управління» (М.Лужецький) встановити на площі Злуки вказівники із зазначенням номерів (назв) маршрутів для відправлення (прибуття) транспортних засобів згідно поданої схеми.
3. Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту