Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

08.08.2017 378

Про  встановлення дорожніх знаків на вулицях міста

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ №____

Про встановлення дорожніх
знаків на вулицях міста

Враховуючи звернення начальника Дрогобицького відділу поліції ГУНП у Львівській обл., з метою безпечного дорожнього руху на вулицях міста, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху в м. Дрогобичі (протокол від 1.08.2017 № 3), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.КП «Комбінат міського господарства» (А.Янів):
– встановити дорожній знак 2.1 «Дати дорогу» на вул. Г.Грицая.
– встановити дорожній знак 2.3 «Головна дорога» із табличкою 7.8 «Напрямок головної дороги» на перехресті вул. Стрийська-Л.Українки (біля церкви Павла та Петра).
– встановити на вул. Коновальця навпроти ж/б №7 дорожній знак 5.41.1 «Пункт зупинки автобуса» та дорожніх знаків п.5.35.1 та 5.35.2 «Пішохідний перехід» та нанести дорожню розмітку «Зебра»
– замінити дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено» на дорожній знак 3.1 «Рух заборонено» на вул. Св. Юра.
2. Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н. Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління МНС України у Львівській області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту