Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади

09.07.2021 2274

Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2021 №_______

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 22.06.2021 №3), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда) встановити:
– дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» на вул. Самбірська з правої сторони на під’їзній дорозі до житлового будинку №130.
2. Директору ТОВ «Навчально-відпочинковий комплекс «Зефір» (О.Курчак) встановити інформаційно-вказівні дорожні знаки 5.54 «Покажчик напрямків» на вул. Стрийська на з’їзді з шляхопроводу в сторону вул. Вокзальної та на вул. Вокзальній під шляхопроводом із інформаційною табличкою «Навчально-відпочинковий комплекс «Зефір».
3. Гр. Буй В.Р. встановити технічні засоби для обмеження руху транспортних засобів на пішохідній доріжці на вул.Стрийська,105.
4. Директору КНП «ДМЛ №1» ДМР А.Коцюба встановити при в’їзді на територію лікарняного містечка на вул.Шептицького, 9 дорожній знак 3.34 «Зупинка заборонена» з лівої сторони при заїзді на пологовий будинок та продублювати даний дорожній знак зі сторони лабораторії «Медікус».
5. Загальному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Бермес) надати копії рішення: Дрогобицькій міській станції швидкої медичної та невідкладної допомоги, Дрогобицькому регіональному відділу головного управління ДСНС України у Львівській області.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту