Про встановлення пам’ятної таблиці

01.11.2019 737

Про встановлення  пам’ятної таблиці

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «__ »________2019 року № ___

Про встановлення
пам’ятної таблиці

Розглянувши колективне звернення від Дрогобицьких філій громадських організацій Товариства «Просвіта», Конгресу української інтелігенції та Товариства «Україна-Світ» від 16.10.2019 щодо встановлення пам’ятної таблиці відомому діячеві української музичної культури, членові Національної спілки композиторів України, професорові Романові Сов’яку, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі», затвердженим рішенням сесії від 25.10.2013 № 1149, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від __________2019р. № ____), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. З нагоди 80-річчя від дня народження композиторові, диригенту, професору, просвітянину Романові Сов’яку встановити пам’ятну таблицю на головному фасаді житлового будинку №27 на Площі Ринок у м. Дрогобичі, де він жив у 1967-2007 роках, відповідно до тексту, вказаному у додатку.
2. Витрати на придбання і встановлення зазначеної у п.1 даного рішення пам’ятної таблиці здійснити за рахунок заявників – Товариства «Просвіта», Конгресу української інтелігенції та Товариства «Україна-Світ».
3. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) провести облік та реєстр пам’ятної таблиці, зазначеної у п.1 даного рішення, відповідно до вимог законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту