Про встановлення пам’ятної таблиці

13.09.2021 3314

Про встановлення  пам’ятної таблиці

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про встановлення
пам’ятної таблиці

Розглянувши лист-звернення від 10.08.2021р. депутата дрогобицької міської ради Задорожного М.Л., керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі», затвердженим рішенням сесії від 25.10.2013 № 1149, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від __________2021р. № ____), Дрогобицька міська рада
вирішила:
1. З нагоди 80-річчя від дня поховання та вшанування пам’яті українців, мешканців Дрогобиччини, які були знищені органами НКВД у тюрмі на вул. Стрийській, 3, встановити пам’ятну таблицю біля входу на цвинтар при церкві Преображення Господнього у м. Дрогобичі згідно з текстом, наведеним у додатку.
2. Витрати на виготовлення і встановлення зазначеної у п.1 даного рішення пам’ятної таблиці здійснити за кошти заявників.
3. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І.Чава) провести облік та реєстр пам’ятної таблиці, зазначеної у п.1 даного рішення, відповідно до вимог законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту