Про встановлення пільгової вартості платних послуг для відвідувачів великого плавального басейну Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського

07.03.2017 502

Про встановлення пільгової вартості  платних послуг для відвідувачів великого  плавального басейну Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________________№______

Про встановлення пільгової вартості
платних послуг для відвідувачів великого
плавального басейну Дрогобицької
дитячо-юнацької спортивної школи
ім. І.Боберського

З метою забезпечення більшої кількості абонементних груп та у зв’язку з великою кількістю звернень громадян щодо пільгових умов для плавання у великому плавальному басейні Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського, керуючись пп. 1 п.а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Встановити з 01 квітня 2017 року пільгову вартість платних послуг для учасників бойових дій та їхніх дітей шкільного віку на час відвідування великого плавального басейну Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського у ранковий час (з 07.00 до 10.00 год.), а саме:
– вартість абонементу для учасників бойових дій – 20 гривень;
– вартість разового відвідування – 25 гривень;
– вартість для дітей учасників бойових дій – 15 гривень.
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту