Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі КП «Дрогобицький ринок»

18.11.2021 3979

Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень, що перебувають на балансі КП «Дрогобицький ринок»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про встановлення розміру орендної плати за оренду
нежитлових приміщень, що перебувають на балансі
КП «Дрогобицький ринок»

Розглянувши звернення генерального директора КП «Дрогобицький ринок» № 3974/3-32 від 11.11.2021 р., беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №18 від 18.11.2021 р. ), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№___ від 18.11.2021 року), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Визнати КП «Дрогобицький ринок» орендодавцем усього майна, що перебуває на балансі такого комунального підприємства.
2.Надати дозвіл КП «Дрогобицький ринок» на укладення договорів оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресами: майдан Шевченка, 1 та вул. Малий Ринок, 3 без проведення аукціону з використанням електронної торгової системи Прозоро.Продажі терміном на 3 роки.
3.Встановити місячну орендну плату 1 метра квадратного для орендарів, які орендують нежитлові приміщення за адресами: майдан Шевченка, 1 та вул. Малий Ринок, 3 у розмірі не менше 1 % від експертної оцінки 1 кв. метра з ПДВ .
4. Встановити, що 100 % надходжень від оренди нежитлових приміщень, що надаються в оренду комунальним підприємством «Дрогобицький ринок», спрямовується на розрахунковий рахунок комунального підприємства.
5. Виконання даного рішення доручити КП «Дрогобицький ринок».
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту