Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті

15.06.2017 424

Про встановлення тарифів  на послуги з перевезення пасажирів  у міському автомобільному транспорті

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про встановлення тарифів
на послуги з перевезення пасажирів
у міському автомобільному транспорті

Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про податок на додану вартість», наказом Міністерства транспорту України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами), розглянувши лист КП «Комбінат міського господарства» від 18.04. 2017 № 250, зареєстрований у Дрогобицькій міській раді 20.04.2017 № 956/3-30, враховуючи зростання цін на ринку нафтопродуктів та підняттям мінімальної заробітної плати, виконавчий комітет вирішив:
1. Перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Дрогобича, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 4,00 грн.
2. Відділу економіки Дрогобицької міської ради (І. Юзьв’як) оприлюднити рішення в газеті «Галицька зоря» та на веб-сайті Дрогобицької міської ради.
3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
4. Після набрання чинності рішення вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 26.05.2015 р. №130 «Про встановлення тарифу на проїзд пасажирів по регулярних маршрутах міста Дрогобича”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту