Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті

07.08.2020 1213

Про встановлення тарифів  на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________ року №_______

Про встановлення тарифів
на послуги з перевезення пасажирів
у міському автомобільному транспорті

Керуючись ст. 28, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказом міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2019 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами), статті 19 Закону України “Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії” виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. З 01 листопада 2020 року встановити:
1.1. перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Дрогобича, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 6,00 грн.
1.2. пасажирам на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, які проводять оплату безготівково за допомогою банківської картки з допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду, розташованого в пасажирському автомобільному транспорті, встановити оплату вартості разового проїзду в розмірі 5,00 грн.
1.3. пасажирам на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, які проводять оплату безготівково за допомогою «Картки дрогобичанина», встановити оплату вартості разового проїзду в розмірі 4,00 грн.
1.4. затвердити перелік категорій громадян, яким надано право безкоштовного проїзду в автобусах, що працюють на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком.
2. Пасажирам, які відповідно до додатку даного рішення, належать до категорії осіб, яким надається право на 30 безкоштовних проїздів, мають право на такі проїзди з моменту отримання «Картки дрогобичанина»
3. Перевізникам не залежно від форм власності, з якими укладено договори на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, забезпечити виконання даного рішення.
4. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
5. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Т. Бачинський):
5.1. Забезпечити постійний контроль за виконання даного рішення.
5.2. Оприлюднити рішення в газеті «Галицька зоря» та на веб-сайті Дрогобицької міської ради.
6. Управлінню праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) здійснити виплату компенсації витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян в затверджених обсягах, у межах кошторисних призначень.
7. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.11.2018 року №280 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті» та рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 14.11.2019 року №272 «Про затвердження п.п. 1.2, п.1 рішення виконавчого комітету від 20.11.2018 №280 в новій редакції» вважати такими, що втратили чинність з 01 листопада 2020 року.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту