Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Дрогобичтепломережа»

14.01.2022 2779

Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Дрогобичтепломережа»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про встановлення тарифів на теплову енергію
для потреб установ та організацій, що
фінансуються з державного чи місцевого
бюджету, вироблену з використанням
альтернативних джерел енергії
ТОВ «Дрогобичтепломережа»

Розглянувши звернення ТОВ «Дрогобичтепломережа», враховуючи рішення Державного агенства з енергоефективності та енергозбереження України від 24.12.2021 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, постанови НКРЕКП від 22.03.2017 №308 “Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання”, керуючись п.12 ч. 2 ст.3 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, ст.20 Закону України “Про теплопостачання”, керуючись пп.2 п. “а” ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Встановити ТОВ «Дрогобичтепломережа» тарифи на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії на рівні 90% середньозваженого по Львівській області тарифу на теплову енергію в розмірі 2955,77 грн./Гкал (без ПДВ).
2. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.12.2021 №416 «Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Дрогобичтепломережа» вважати таким, що втратило чинність.
3. Дане рішення набуває чинності з дати опублікування.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту