Про вшанування у 2017 році вояків УПА та увічнення пам’яті борців за незалежність України

14.11.2016 507

Про вшанування у 2017 році вояків УПА та увічнення пам’яті борців за незалежність України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ 2016 року № ___

Про вшанування у 2017 році
вояків УПА та увічнення пам’яті
борців за незалежність України

З метою гідного вшанування вояків Української Повстанської Армії та увічнення пам’яті борців за незалежність України, розглянувши звернення Дрогобицької міської Станиці Львівського Крайового Братства ОУН-УПА імені генерала Романа Шухевича, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту, (протокол № ___від ____________), керуючись ст. 5 Закону України «Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті» та ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Прийняти звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-Міністра України про вшанування вояків Української Повстанської Армії та увічнення пам’яті борців за незалежність України (звернення додається).
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради:
2.1. розробити па подати на розгляд міської ради до 20.12.2016 проект міської програми надання соціальних гарантій, пільг та інших виплат борцям УПА, а також членам їхніх сімей;
2.2. передбачити проведення у 2017 році комплексу заходів, спрямованих на патріотичне виховання учнівської та студентської молоді на ідейних засадах українського націоналізму;
2.3. спорудити пам’ятник борцям ОУН-УПА по вул.М.Грушевського у м.Дрогобичі.
3. Відділу діяльності ради (А. Гринчишин) надіслати звернення до Адміністрації Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (А.Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту