Про відмову від здійснення переважного права купівлі кімнати 5 (п’ять) в секції 5 (п’ять) в гуртожитку на вул. Симоненка, 21 в місті Стебник, що становить 20/100 (двадцять сотих) часток у праві власності

04.07.2022 5074

Про відмову від здійснення переважного  права купівлі кімнати 5 (п’ять) в  секції  5 (п’ять) в гуртожитку на вул. Симоненка, 21 в місті Стебник, що становить 20/100 (двадцять сотих) часток у праві власності

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про відмову від здійснення переважного
права купівлі кімнати 5 (п’ять) в
секції 5 (п’ять) в гуртожитку на
вул. Симоненка, 21 в місті Стебник,
що становить 20/100 (двадцять сотих)
часток у праві власності

Розглянувши звернення гр. Кулаковської Марії Володимирівни про намір відчужити належне заявниці житлове приміщення (кімнату в секції), що становить 20/100 (двадцять сотих) часток, в гуртожитку на вул. Симоненка В., 21, секція 5, кімната 5, в місті Стебник, беручи до уваги, що 60/100 часток вказаного житлового приміщення знаходиться у праві спільної часткової власності Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ___________ № ____ ), керуючись ст. 362 Цивільного кодексу України, п. 30 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Відмовитись від здійснення переважного права купівлі 20/100 часток комунального житлового приміщення за ціною в розмірі 65 000,00 грн. (шістдесят п’ять тисяч гривень) за адресою: вул. Симоненка, 21, секція 5, кімната 5.
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту