Про відмову в укладенні договорів оренди комунального майна та у внесенні змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

16.02.2021 2260

Про відмову в укладенні договорів оренди комунального майна  та у внесенні  змін у рішення сесії  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про відмову в укладенні договорів
оренди комунального майна та у внесенні
змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги звернення юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №5 від 04.02.2021 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій протокол №12 від 09.02.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Відмовити в укладанні договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 41, площею 263,9 кв. м. з Управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації.
2. Відмовити в укладанні договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 55,8 кв. м. з Управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької районної державної адміністрації.
3. Відмовити в укладанні договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м. з Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області».
4. Відмовити Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у внесенні змін у п. 1 рішення сесії Дрогобицької міської ради від 06.03.2018 року № 1125 «Про порядок використання плати за оренду комунального майна».
5. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту