Про відмову у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у приватну власність, у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність

24.01.2024 7210

Про відмову у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у приватну власність, у затвердженні  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про відмову у затвердженні технічних
документацій із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) для ведення
товарного сільськогосподарського виробництва
та передачі у приватну власність, у затвердженні
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування
житлового будинку, господарських будівель і споруд
(присадибна ділянка) та передачі у приватну власність       

Розглянувши заяви фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №___ від ____._____.2024р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.124, ст.186, Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», Закону України “Про землеустрій», ст. 3,11 ЗУ «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ч. 5 ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:

1. Відмовити у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у приватну власність:

1.1. Глух Ганні Миколаївні, прож. с. Медвежа Дрогобицького району, земельну ділянку площею 2,7491 га в с. Медвежа Дрогобицького району, кадастровий номер 4621285000:03:000:0272, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, у зв’язку із відсутністю належно оформленого акту узгодження меж земельної ділянки.
1.2. Гуняку Івану Миколайовичу, прож. с. Медвежа Дрогобицького району, земельні ділянки площею 2,2202 га в с. Медвежа Дрогобицького району, кадастровий номер 4621285000:02:000:1002, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, у зв’язку із відсутністю пояснювальної записки та належно оформленого акту узгодження меж земельної ділянки.
1.3. Гуняку Івану Миколайовичу, прож. с. Медвежа Дрогобицького району, земельні ділянки площею 0,5289 га в с. Медвежа Дрогобицького району кадастровий номер 4621285000:03:000:0268, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, у зв’язку із відсутністю пояснювальної записки та належно оформленого акту узгодження меж земельної ділянки.

2. Відмовити у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність:
2.1. Соловйовій Марії Стефанівні, прож. с. Медвежа Дрогобицького району, земельну ділянку площею 0,2500 га в с. Медвежа Дрогобицького району, кадастровий номер 4621285000:01:003:0033, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у зв’язку із відсутністю підпису міського голови в відомостях про встановлення межових знаків.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту