Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовженні договору оренди земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки

18.04.2024 7970

Про відмову у наданні дозволу  на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,  у продовженні договору оренди земельної  ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про відмову у наданні дозволу
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у продовженні договору оренди земельної
ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки»

Розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №81 від 04.04.2024р., №82 від 05.04.2024 р., №83 від 17.04.2024р.), керуючись статтями 12, 81, ч.3 статті 123, 124, 134, підпунктом 5 пункту 27 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Відмовити у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових приміщень з подальшою передачею в оренду:
1.1. Білокобильському Володимиру Анатолійовичу, прож. с. Старорайське м. Дружківки Донецької області, на земельну ділянку орієнтовною площею 283 кв.м на вул. Війтівська Гора, 37/3, м. Дрогобич, у зв’язку з невідповідністю площі земельної ділянки з площею, зазначеною у документі, що посвідчує право власності на об’єкти нерухомого майна.
1.2. Лебедю Остапу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 158 кв.м на вул. Війтівська Гора, 37/4, м. Дрогобич, у зв’язку з невідповідністю площі земельної ділянки з площею, зазначеною у документі, що посвідчує право власності на об’єкти нерухомого майна.
2. Відмовити у наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею в оренду:
2.1. Сметані Володимиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку площею 100 кв.м на вул. А. Шептицького (у кварталі приватної забудови) м. Дрогобич, для будівництва індивідуальних гаражів, так як ділянка являється вільною, можлива передача її в оренду лише шляхом проведення електронних торгів.
3. Відмовити у продовженні договору оренди земельної ділянки:
3.1. Борику Ігорю Івановичу, прож. с. Хащованя Стрийського району, земельну ділянку площею 21 кв.м на вул. Самбірській, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:011:0332 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, у зв’язку з відсутністю документу, що посвідчує право власності на об’єкт нерухомого майна.
4. Відмовити у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
4.1. ОСББ «Сонячне Дрогобич» (Галина ДІВЧУР), на земельну ділянку орієнтовною площею 302 кв.м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (для розміщення дитячого майданчика), у зв’язку тим, щодо дана земельна ділянка знаходиться у оренді в іншої юридичної особи.
4.2. ОСББ «Добробут – 2» (Наталія НИЗОВСЬКА), на земельну ділянку орієнтовною площею 222 кв.м. на вул. Бориславській, 19, м. Дрогобич, для розміщення дитячого майданчика, у зв’язку тим, що на земельній ділянці відсутні об’єкти нерухомого майна або багатоповерховий будинок та у зв’язку із невідповідністю цільового призначення розділу 02 класифікатору видів цільового призначення.
4.3. ОСББ «Перлина» (Галина ДІВЧУР), на земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Бориславській, 1, м. Дрогобич, для розміщення влаштування парковки для автомобілів та дитячого майданчика, у зв’язку тим, що на земельній ділянці відсутні об’єкти нерухомого майна або багатоповерховий будинок та у зв’язку із невідповідністю цільового призначення розділу 02 класифікатору видів цільового призначення.
4.4. Приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» (Ганна БАРАНЧИК), на земельну ділянку орієнтовною площею 591 кв. м. на території Дрогобицької міської ради з цільовим призначенням для «земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)», з метою встановлення земельного сервітуту, у зв’язку із тим, що земельна ділянка накладається на земельну частку (пай).
5. Відмовити ТзОВ «ПРОМАГРОІНВЕСТ ЛТД» (Ірина КУЗЬМІНА) у наданні в оренду земельної ділянки площею 4956 кв.м. на вул. Стрийській, 25/1, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:005:0160, для ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва, сінокосіння і випасання худоби, у зв’язку із тим, що діяльність підприємства не пов’язана з веденням особистого селянського господарства та товариство не займається сільським господарством.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту