Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

17.10.2022 5515

Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про відмову у наданні дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 49 від 03.10.2022р.) на підставі Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX « Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», Указу Президента України від 14 березня 2022 року №133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 15 березня 2022 року № 2119-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Указу Президента України від 18 квітня 2022 року №259/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 21 квітня 2022 року № 2212-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Указу Президента України від 17 травня 2022 року № 341/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 22 травня 2022 року № 2263-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Указу Президента України від 12 серпня 2022 року №573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» затвердженого Законом України від 15 серпня 2022 року № 2500-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», керуючись статтями 12,81, підпунктом 5 пункту 27 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ч. 5 ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:

1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Качмар Ірині Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Луців Любові Андріївні, прож. с. Гаї Нижні Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. на вул. Шкільній, с. Гаї Нижні Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Баранському Дмитру Васильовичу, прож. с. Лішня Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв. м. на вул. Стефаника, с. Лішня Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Михняк Юлії Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 550 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Кукурузі Павлу Борисовичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на провулку Південному, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Фідику Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 870 кв. м. на вул. Стрийській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Кретовичу Роману Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Крисанову Петру Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. С. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (ділянка № 41).
1.9. Гарбузюку Ігорю Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Лазаріву Андрію Михайловичу, прож. с. Вороблевичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. 22 Січня, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Богак Лєні Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. С. Петлюри, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Козловському Вадиму Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Горішня Брама, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Піхоцькій Тетяні Ігорівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Горішня Брама, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Крисанову Петру Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Боднарчуку Володимиру Леонідовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Сідоренку Вадиму Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Горішня Брама, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Піціву Віталію Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Осмачко Марті Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Ілик Наталії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Гнідець Мар’яні Олегівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. на території с. Рихтичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Чаплі Івану Івановичу, Чаплі Богдану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 585 кв. м. на вул. Святого Юра, 5, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Сидорику Василю Осиповичу, прож. с. Ступниця Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 920 кв. м. на вул. Винниченка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Михалко Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Бермес Стефанії Павлівні, прож. с. Рибник Дрогобицького району, Бермес Тетяні Степанівні, с. Лішня Дрогобицького району, Стасів Ірині Степанівні, прож. с. Лішня Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1191 кв. м. на вул. Громадській, с. Лішня Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Марківу Івану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 948 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Дудич Галині Ярославівні, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв. м. на вул. 22 Січня, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Стецулі Степану Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Будівельній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Солонині Анні Данилівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв. м. на вул. Бойківській, 1, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Мельникович Лідії Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Іванчук Мар’яні Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Кішківу Зіновію Івановичу, прож. с. Рихтичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2000 кв. м. на вул. Володимира Великого, с. Рихтичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Василенко Ірині Ярославівні, прож. с. Гаї Нижні Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2000 кв. м. на вул. Молодіжній, с. Гаї Нижні Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.33. Паньків Оксані Василівні, прож. с. Болехівці Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв. м. на території с. Болехівці Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.34. Гуменяк Оксані Семенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.35. Білик Лесі Ярославівні, прож. с. Вороблевичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Северина Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Рабків Галині Григорівні, прож. с. Унятичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Івана Пулюя, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.37. Білас Віталії Василівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Василя Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Гавелею Миколі Васильовичу, прож. с. Добрівляни Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2000 кв. м. на території с. Добрівляни Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.30. Солотві Ірині Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. 22 Січня, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.31. Черхавській Юлії Романівні, прож. с. Унятичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2400 кв. м. на території с. Унятичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.32. Мирончук Даяні Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на території с. Болехівці Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.33. Мельник Анастасії Григорівні, прож. с. Снятика Дрогобицького району орієнтовною площею 1338 кв. м. на території с. Снятинка Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.34. Хлопеку Адаму Броніславовичу прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 632 кв. м. на вул. Трускавецька, 9, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.35. Петренку Роману Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, 59, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.36. Ільницькій Галині Іванівні, прож. с. Рихтичі Дрогобицького району орієнтовною площею 1200 кв. м. на території с. Рихтичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.37. Чопику Йосипу Васильовичу, прож. с. Залокоть Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Проектованій, житлового кварталу К-10, №113, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.38. Риб’як Ірині Юліанівні, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 955 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.39. Поточняку Роману Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 902 кв. м. на вул. Спортивній, 5, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.40. Кулиничу Юрію Зеноновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Пилипа Орлика, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.41. Михалко Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.42. Білінському Михайлу Гнатовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Івана Пулюя, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.43. Мачишину Ігорю Осиповичу, прож. м. Київ, земельну ділянку орієнтовною площею 1950 кв. м. на території с. Лішня Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту