Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва

11.05.2020 1149

Про відмову  у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для індивідуального садівництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про відмову у наданні дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для
індивідуального садівництва

Розглянувши заяву Кушнір М. С., враховуючи  рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 144 від   07 травня 2020 р.), лист відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 03.02.2020 № 61, керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст. 118 Земельного кодексу України, і  відповідно до  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :

 1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва:

1.1 Кушнір Марії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною  площею 1197 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту