Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у продовженні оренди земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки

21.09.2018 429

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, у наданні дозволу на укладення договору  строкового сервітуту для обслуговування  малої архітектурної форми,  у  внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у продовженні  оренди земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2018 року № _____

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельної ділянки,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельної ділянки,
у наданні дозволу на укладення договору
строкового сервітуту для обслуговування
малої архітектурної форми,
у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради,
у продовженні оренди земельної ділянки,
у наданні в оренду земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 105 від 30.08.2018р., № 106 від 20.09.2018р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
1.1. Пояснику Степану Івановичу, прож. с. Урич, Сколівського р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки :
2.1. ОСББ « Резон-3» (У. Войтків), земельну ділянку площею 3572 кв.м. на вул. Є.Коновальця, 15/4, кадастровий номер 4610600000:01:016:0069, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
3. Відмовити у наданні дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми громадянам:
3.1. Городнову Віталію Леонідовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Пилипа Орлика (згідно схеми прив’язки діл.№1), для розміщення малої архітектурної форми.
3.2. Городнову Леоніду Захаровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Пилипа Орлика (згідно схеми прив’язки діл. № 2), для розміщення малої архітектурної форми.
3.3. ФОП Котик Оксані Львівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Є. Коновальця, (біля автобусної зупинки), для розміщення малої архітектурної форми.
3.4. Петречко Юрію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. В. Великого (біля автобусної зупинки), для розміщення малої архітектурної форми.
3.5. ФОП Покришка Івану Дмитровичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку площею 119 кв.м. на вул. Вокзальній, для розміщення малої архітектурної форми.
4. Відмовити у наданні в оренду земельної ділянки громадянам:
4.1. ФОП Федунів Ігору Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв.м. на вул. Самбірській, для обслуговування кіоску.
4.2. ФОП Данилюк Наталії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Трускавецькій, для розміщення парковки.
5. Відмовити у продовженні оренди земельної ділянки :
5.1. Ціко Ірині Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв.м. вул. Гончара, 12б, кадастровий номер 4610600000:01:016:0050, для обслуговування нежитлової будівлі, строком на 3 роки.
6. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради громадянам:
6.1. Єдліцькій Лілії Романівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в пункт 1.1. рішення Дрогобицької міської ради від 28.09.2017 року № 844 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва та городництва».
6.2. Богрецовій Лілії Любомирівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в пункт 1.1. рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2016 року № 166 «Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ».
6.3. Мищатину Івану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в пункт 1.5. рішення Дрогобицької міської ради від 03.10.2017 року № 852 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО та членів сімей».
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту