Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у затвердженні технічної документації з визначення частки земельної ділянки, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки, у внесенні змін до ухали

30.05.2016 550

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів  відведення земельних ділянок,  у затвердженні технічної документації  з визначення частки  земельної ділянки,  у включенні в перелік для продажу  земельної ділянки,  у внесенні змін до ухали

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  ___________  2016 року  №  _____

Про відмову у наданні дозволів

на виготовлення проектів

відведення земельних ділянок,

у затвердженні технічної документації

з визначення частки

земельної ділянки,

у включенні в перелік для продажу

земельної ділянки,

у внесенні змін до ухали

Розглянувши клопотання та матеріали громадян, враховуючи  рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин  (протоколи   №22 від 19.05.2016 р., №23 від 26.05.2016 р. ), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і  відповідно до  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :

  1. Відмовити у затвердженні матеріалів технічної документації з визначення частки земельної ділянки для здійснення плати за землю:

1.1 МПП «Христина» (М. Денькович), земельну ділянку площею 12 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 4 для обслуговування нежитлового приміщення (у зв’язку з відсутністю права власності на нежитлове приміщення та наявними скаргами мешканців буд. № 4 на вул. Січових Стрільців щодо забудови наскрізного проходу в будинку).

  1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

2.1.  Біляку Мирону Дмитровичу, прож. на вул. Івасюка, 5 м. Стебник,  земельну ділянку на вул.   Наливайка, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2.2.  Барницькому Василю Романовичу, прож. на вул.   Котляревського, 48/1,  земельну ділянку орієнтовною площею  1000  кв. м. на вул. Котляревського, для ведення садівництва.

2.3.   Сеньківу Теодору Івановичу, прож. на вул.   Вагилевича, 2/3,  земельну ділянку орієнтовною площею  1000  кв. м. у м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2.4.  Мутка Роману Григоровичу, прож. на вул.  Карпатська, 11, кв.2, земельну ділянку орієнтовною площею 825  кв. м. на вул.  Грабовського, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2.5. Костику Роману Васильовичу, прож. на вул.  Самбірській, 80, кв. 63, земельну ділянку орієнтовною площею 1000  кв. м. на вул.  Наливайка, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2.6.   Андруневчину Юрію Григоровичу, прож. на вул.  Л. Українки, 84, земельну ділянку орієнтовною площею 393,5  кв. м. на вул.  Л. Українки, 82, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

  1. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення:

3.1. ФОП Ковальчуку Якову Івановичу, прож. на вул. Д. Галицького, 7, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Самбірській, для обслуговування нежитлової будівлі.

  1. Відмовити у внесенні змін до ухвали міської ради:

4.1. Колтунову Івану Володимировичу, прож. на вул.  Б. Хмельницького, 16, кв. 3,  у внесенні змін до п.1.11. ухвали №339 від 15 червня 2004 року «Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам земельних ділянок».

  1. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:

5.1. Волошину Маріану Антоновичу, прож. на вул. Шевченка, 38, на поділ земельної ділянки загальною площею 0,0773 га на вул. Вільде, 8 для обслуговування нежитлової будівлі, на дві земельні ділянки площею 0,0434 га та 0,0339 га.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

         Міський голова                                                         Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту