Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми у продовженні договору оренди земельної ділянки

01.11.2019 845

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у  внесенні змін у рішення, у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  зі зміною цільового призначення, у наданні дозволу на укладення договору  строкового сервітуту для обслуговування  малої архітектурної форми у продовженні договору оренди земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2019 року № ______

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення,
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
зі зміною цільового призначення,
у наданні дозволу на укладення договору
строкового сервітуту для обслуговування
малої архітектурної форми
у продовженні договору оренди
земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних і юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протоколи № 132 від 07.10.2019р., № 133 від 16.10.2019р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1.1. Сіданичу Василю Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Стецику Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Гавриляк Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 628 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Петегиричу Станіславу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 23 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Задолинній Інні Миколаївні, Сторонській Тетяні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 98 кв.м. на вул. Підвалля, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Грицику Володимиру Михайловичу, прож. с. Скелівка, Старосамбірського району, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Олеярнику Любомиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 45 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Лобовій Наталії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Дублянському Георгію Вячеславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., для індивідуального садівництва.
1.11. Лукавському Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 34 кв.м. на вул. Верхратського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Тимішу Ігорю Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Горману Віктору Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Кметику Володимиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Саприці Володимиру Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Яцуляку Олегу Мар’яновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.17. Куцій Анні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Шептицького, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Ліщинській Христині Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Ангельському Василю Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв.м. на вул. Гончара, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Пурій Ірині Станіславівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 955 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.21. Мащикевич Ганні Кіндратівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Чопик Зоряні Степанівні, прож. с. Снятинка, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Михалко Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 678 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Павлюху Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 796 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Нестеру Василю Лук’яновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Хомину Миколі Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Шухевича, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Петрусенку Геннадію Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Зеленій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Лобу Олександру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.29. Маменко Любові Юліанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Медведєву Артуру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 995 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Кушніру Олегу Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.32. Гринак Зоряні Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.33. Антоненко Галині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.34. Коршунову Олександру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 450 кв.м. на вул. Коновальця, для будівництва індивідуального садівництва.
1.35. Проскурняк Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Войтович Ользі Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.37. ТзОВ «Кіноконцертний комплекс «Прометей» (А. Гелиш), земельну ділянку орієнтовною площею 250 кв.м. на вул. Шевченка, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.38. ГО «Свій Захист» (В. Котляров), земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Гайдамацькій, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.39. Кузьмаку Тарасу Миколайовичу, земельну ділянку орієнтовною площею 56 кв.м. на вул. Грушевського, 13, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.40. Міні – ринок «Володар», земельну ділянку орієнтовною площею 1930 кв.м. на вул. О. Гончара, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
2.1. Спариняк Оксані Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.23. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 15.10.2004 року № 394 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
2.2. Польовому Юрію Михайловичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.1. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 12.04.2018 року № 1166 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО».
3. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення:
3.1. Кулиняку Степану Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 959 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:011:0291, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.2. Каралюс Галині Іванівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку площею 494 кв. м. на вул. Уляни Кравченко, кадастровий номер 4610600000:01:056:0258, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.3. Флюнту Зіновію Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1200 кв. м. на вул. Завіжній, кадастровий номер 4610600000:01:026:0281, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.4. Стримецькій Олександрі Тарасівні, прож. с. Унятичі, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 2000 кв. м. на вул. Наливайка, кадастровий номер 4610600000:01:068:0366, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
4. Відмовити в укладенні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми громадянам:
4.1. Бецу Василю Григоровичу, прож. с. Сторона, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на вул. Северина Наливайка, для розміщення малої архітектурної форми.
4.2. Флюнт Наталії Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м., на вул. Стрийській, для розміщення малої архітектурної форми.
4.3. Нечипіру Володимиру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 15 кв.м., на вул. Лесі Українки, для розміщення малої архітектурної форми.
5. Відмовити у продовженні договору оренди земельної ділянки:
5.1. МКП «Фірма Геяна» (С. Мелех), земельну ділянку площею 6350 кв.м. на вул. Трускавецькій, 73, кадастровий номер 4610600000:01:041:0106, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту