Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки

22.11.2019 843

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___» ____________ 2019 року № _____

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у передачі у спільну сумісну власність
земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протокол № 135 від 14.11.2019р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Вовчик Лідії Омелянівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 490 кв.м. на вул. П. Сагайдачного, для індивідуального садівництва.
1.2. Мах Ользі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.3. Панасенко Марії Генриківні, прож. смт. Підбуж, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на пров. Тепличному, для індивідуального садівництва.
1.4. Коваль Олені Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 420 кв.м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
1.5. Кардаш Євгенії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Парковій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Халаку Василю Іллічю, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 635 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Мотрич Іванні Мирославівні, прож. с. Сторона, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Руданського, для індивідуального садівництва.
1.8. Бутрак Ларисі Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.9. Кухтяку Василю Миколайовичу, прож. м. Дубляни, Жовківського р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 966 кв.м. на пров. Ільницького, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянам:
2.1. Шувалову Олексію Володимировичу, Сторонській Надії Ярославівні, Мацану Ігорю Ярославовичу, Мацан Павліні Степанівні, Коцупею Івану Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв.м. на вул. М. Грушевського.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту