Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки

06.01.2020 1071

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення  Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,   у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  зі зміною цільового призначення у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___» ____________ 2020 року № _____

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення
Дрогобицької міської ради,
у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
зі зміною цільового призначення
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 136 від 28.11.2019р., № 137 від 13.12.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Грицай Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Федьковича, для індивідуального садівництва.
1.2. Хомин Оксані Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 632 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.3. Монастирській Ганні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на пров. Південному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Козак Галині Іванівні, Козаку Миколі Володимировичу, Козаку Миколі Миколайовичу, Лучечко Людмилі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 290 кв.м. на вул. Січових Стрільців, для індивідуального садівництва.
1.5. Щербан Наталії Тарасівні, прож. с. Уріж, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 370 кв.м. на вул. Богдана Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.6. Кузіву Мирону Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 667 кв.м. на вул. Трускавецькій, для індивідуального садівництва.
1.7. Гринчук Ользі Михайлівні, прож. с. Раневичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
1.8. Возній Марті Зиновіївні, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 506 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.9. Добродомовій Наталії Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Богдана Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.10. Хомину Миколі Васильовичу, прож. с. Залокоть, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
1.11. Трефаненку Сергію Опанасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 27 кв.м. на вул. Міцкевича, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.12. Пилипіву Роману Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв.м., на вул. Парковій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Хлоню Віталію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв.м., на вул. Парковій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Овдіну Едуарду Віталійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв.м. на вул. Війтівській Горі, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.15. Джавалі Стефанії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 999 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.16. Снегур Оксані Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., на вул. Трускавецькій, для індивідуального садівництва.
1.17. Кузіву Михайлу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 695 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Климу Мирону Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв.м. на вул. Лішнянській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Колодію Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Коршунову Олександру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Коновальця, для індивідуального садівництва.
1.21. Михалко Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 678 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Стецишин Ярославі Михайлівні, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Спариняк Оксані Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 373 кв.м. на вул. Зарічній, для індивідуального садівництва.
1.24. Полько Катерині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального садівництва.
1.25. Лаврику Мар’яну Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 683 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Гелетканич Світлані Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 112 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.
1.27. ТзОВ «Лагодич і партнери» (В. Лагодич), земельну ділянку орієнтовною площею 13287 кв.м. на вул. М. Грушевського, 9, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.28. Мазурик Ользі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 492 кв.м. на вул. Нафтовиків, для індивідуального садівництва.
2. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення громадянину:
2.1. Кулиняку Степану Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 959 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:011:0291, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Яворському Тарасу Володимировичу, прож. с. Ступниця Дрогобицького району, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.2. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 31.05.2018 року № 1240 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
4. Відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту:
4.1 ФОП Хомин Світлані Василівні, прож. м. Дрогобич, відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 9 кв.м. на вул. Вокзальній.
4.2. ТзОВ «Дрогобичспецбуд» (А. Артимович), відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 1900 кв.м. на вул. Стуса-Київській.
5. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) :
5.1. Панчишин Наталії Львівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 627 кв.м. на вул. Зварицькій, 144, кадастровий номер 4610600000:01:010:0218, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту