Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні в оренду земельних ділянок, у продовженні договору оренди земельної ділянки

07.09.2020 1731

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок,  у наданні в оренду земельних ділянок, у продовженні договору оренди земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ року № _______

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні в оренду земельних ділянок,
у продовженні договору оренди
земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 146 від 21.07.2020р., № 147 від 07.08.2020р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Яцук-Пиц Любові Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Шевченка, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.2. Юрків Марії Михайлівні, Задолинній Інні Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 98 кв.м. на вул. Підвалля, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Реваку Андрію Михайловичу , прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 72 кв.м., на вул. Б. Лепкого, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.4. Онді Юрію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на вул. пл. Злуки, для будівництва індивідуальних гаражів.
2. Відмовити у наданні в оренду земельних ділянок:
2.1. Сеніву Володимиру Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 4 кв. м. на вул. Шолом Алейхема, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2.2. Дурменову Віталію Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 4639 кв. м. на вул. М. Грушевського, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту