Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення, у наданні в оренду земельних ділянок, у розірванні договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у призупиненні затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

12.04.2021 3034

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення  Дрогобицької міської ради, у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  зі зміною їх цільового призначення, у наданні в оренду земельних ділянок, у розірванні договору оренди землі, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у призупиненні затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2021 року № ____

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення
Дрогобицької міської ради,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
зі зміною їх цільового призначення,
у наданні в оренду земельних ділянок,
у розірванні договору оренди землі,
у припиненні договору оренди земельної ділянки,
у призупиненні затвердження проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 6 від 22.03.2021р., №8 від 09.04.2021р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1.1. Лужецькій Ользі Теофілівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Демчук Олені – Марії Борисівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.3. Куц Аллі Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Яремі Богдану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 595 кв.м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
1.5. Коваль Ользі Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 21 кв.м. на вул. Малий Ринок, 3/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.6. Чушаку Ігорю Зіновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для індивідуального дачного будівництва.
1.7. Захарчуку Ігорю Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Хоружеву Максиму Марковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Гнатківу Ярославу Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 100 кв. м. на вул. Рихтицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Конончуку Миколі Феодосійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв.м. на вул. Гайдамацькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Прокопович Наталії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.12. Пікушу Юрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 95 кв.м. на вул. Б. Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.13. Федоришин Надії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв.м. на вул. Ревакевича, для індивідуального садівництва.
1.14. Савшаку Ігорю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для індивідуального садівництва.
1.15. Терлецькому Андрію Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Коваль Ірині Орестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Чушаку Ігорю Зіновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.18. Стефанишину Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 27 кв.м. на вул. Раневицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Федуняк Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Нафтовиків, для будівництва індивідуального гаражу.
1.20. Дзюбану Богдану Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 912 кв.м. на вул. Війтівська Гора, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Савчишину Миколі Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.22. Івановій Наталії Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка (діл. №48), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Барану Василю Володимировичу, прож. с. Грушів, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Солотві Ірині Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
1.24. Хромяку Роману Ярославовичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Панчишин Оксані Олексіївні, прож. с. Кривка, Турківського р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.26. Сухій Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі парку Новонароджених, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Колясі Тарасу Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 520 кв.м. на вул. Рихтицькій, для індивідуального садівництва.
1.28. Багрію Олегу Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 870 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Павлюку Андрію Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.30. Чаплі Ганні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Волошину Володимиру Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
1.32. Урбанович Аллі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1180 кв.м. на вул. І. Вільде, для індивідуального садівництва.
1.33. Загірському Ростиславу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.34. Грицаю Григорію Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.35. Сендаку Михайлу Дмитровичу, прож. с. Жданівка, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв.м. на вул. Карпатській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.36. Берегуляк Світлані Орестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Нафтовиків, для будівництва індивідуального гаражу.
1.37. Ліщинській Христині Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.38. Брикайлик Любові Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 989 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.39. Довженко Оксані Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1190 кв.м, в м. Дрогобичі, для індивідуального садівництва.
1.40. Стельмаху Ігорю Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 139 кв.м. на вул. Війтівській Горі, для індивідуального садівництва.
1.41. Вовківу Юрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.42. Гуділіній Ірині Іванівні, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.43. Тарасовичу Любомиру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.44. Ватралю Василю Михайловичу, прож. с. Грозьово, Старосамбірського району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.45. Босаку Ростиславу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 66 кв.м. на вул. М. Грушевського, 83/6, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.46. Херовичу Юрію Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.47. Мальчевській Ірині Стефанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1151 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.48. Мисишину Дарію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 890 кв.м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.49. Чернишовій Мирославі Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 282 кв.м. на вул. Війтівській Горі, для індивідуального садівництва.
1.50. Павлічку Володимиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Зварицькій, для індивідуального садівництва.
1.51. Качмар Олександрі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 115 кв.м. на вул. Лемківській, для індивідуального садівництва.
1.52. Нечипір Тетяні Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.53. Левицькій Людмилі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв.м. на вул. Холмській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.54. Костів Марії Мирославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 690 кв.м. на вул. В. Великого, для індивідуального садівництва.
1.55. Кушнір Марії Степанівні, прож. с. Летня, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.56. Шмігельській Лесі Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.57. Лопушанському Ярославу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.58. Валазі Андрію Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 205 кв.м. на вул. Плебанія, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.59. Куць Анні Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 447 кв.м. на вул. Плебанія, для індивідуального садівництва.
1.60. Шіллінгу Степану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.61. Возному Зеновію-Дмитру Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Коновальця, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.62. Сороці Анні Степанівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 996 кв.м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.63. Ільчуку Олегу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Нафтовиків, для будівництва індивідуального гаражу.
1.64. Чаві Олександрі Стефанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.65. Николяку Олегу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
1.66. Галушці Богдану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.67. Ілику Олегу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв.м. на вул. Грицая, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.68. Загальській Любові Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 351 кв.м. на вул. Федьковича, для індивідуального садівництва.
1.69. Андрійчик Мар’яні Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 45 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.70. Пагуті Назарію Ростиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 113 кв.м. на вул. Лесі Українки, для індивідуального садівництва.
1.71. Волосецькій Ірині Зіновіївні, прож. с. Довге, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.72. Пікус Стефанії Федорівні, прож. с. Грьозьово, Старосамбірського р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 649 кв.м. на вул. Спортивна, для індивідуального садівництва.
1.73. Стефанишин Оксані Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 210 кв.м. на вул. Майдан Злуки, для індивідуального садівництва.
1.74. Гирович Марії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.75. Паніву Богдану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального гаражу.
1.76. Клаузовій Анні Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.77. Савшак Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 967 кв.м. на вул. Ю. Дрогобича, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.78. Знак Христині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.79. Лебіщаку Івану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.80. Федаку Івану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Лесі Українки, для індивідуального садівництва.
1.81. Пуш Галині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.82. Яніву Василю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. в м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.83. Міськовичу Володимиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 26 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.84. Дидик Людмилі Георгіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.85. Мостюку Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.86. Федак Богуславі Генриківні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1170 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.87. Кобак Людмилі Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв.м. на вул. Ю. Дрогобича, для індивідуального садівництва.
1.88. Мориляк Зоряні Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
1.89. Височанському Федіру Рафаїловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 480 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.90. Партиці Ользі Владиславівні, прож. с. Лішня Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.91. Федоронько Лідії Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв.м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
1.92. Писаренко Олександру Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 111 кв.м. на вул. Стрийській, для городництва.
1.93. Жук Оксані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.94. Хом’яку Роману Стефановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 94 кв.м. на вул. Війтівській Горі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.95. Савшаку Михайлу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.96. Тершовчин Марії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 37 кв.м. на вул. Горішня Брама, для будівництва індивідуального гаражу.
1.97. Павлюку Андрію Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Рихтицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.98. Представництво «СВД Транс С.Р.О.» (А. Бабій), земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. в районі м-н. Злуки, для будівництва, обслуговування та ремонту об’єктів транспортної інфраструктури.
1.99. Трухіній Наталії Миколаївні, Чеховій Валентині Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Бруно Шульца, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.100. Веселій Надії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1634 кв.м. на вул. Людкевича, 31/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.101. Чулуп Олександру Степановичу, прож. м. Миколаїв, земельну ділянку орієнтовною площею 1054 кв.м. на в СТ «Озерне» м. Стебник, для індивідуального садівництва.
1.102. Тиховському Сергію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.103. ФОП Бурмасу Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 16 кв.м. на вул. Самбірській, для обслуговування малої архітектурної форми.
1.104. Роману Василю Руслановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв.м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.105. Нагалу Максиму Анатолійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на вул. В. Великого, для обслуговування малої архітектурної форми.
1.106. ФОП Бохняку Григоровичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 29 кв.м. на вул. М. Грушевського, для обслуговування малої архітектурної форми.
1.107. Гиричу Олегу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.108. Писаренку Олександру Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 122 кв.м. на вул. Стрійській, для городництва.
2. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення громадянам:
2.1. Попадинцю Тарасу Івановичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку площею 370 кв. м. на вул. Грушевського, 83/4, кадастровий номер 4610600000:01:017:0161, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2.2. Грицьків Галині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:028:0105, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2.3. Гавронському Роману Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 364 кв. м. на вул. Грушевського, 101а, кадастровий номер 4610600000:01:052:0017, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
3. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Коваль Лесі Василівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 2.1. пункту 2 рішення Дрогобицької міської ради від 24.03.2020 року № 2302 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва».
3.2. Голод Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт зміни в підпункт 2.1. пункту 2 рішення Дрогобицької міської ради від 09.07.2019 року № 1838 «Про внесення змін до рішень міської ради».
3.3. Клисі Марії Данилівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.4. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2019 року № 2126 «Про затвердження матеріалів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок».
3.4. Процику Миколі Богдановичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.1. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 19.09.2019 року № 1955 «Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок».
3.5. Лобській Тетяні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.12. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2019 року № 2105 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва».
4. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
4.1. Турчину Ігорю Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. М. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0178, для будівництва індивідуального гаражу.
4.2. Копачу Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв. м. на вул. М. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0184, для будівництва індивідуального гаражу.
4.3. Паніву Роману Зеновійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25 кв.м. на вул. П. Орлика, кадастровий номер 4610600000:01:003:0222, для будівництва індивідуального гаражу.
4.4. Патиківському Богдану Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 18 кв.м. на вул. Стрийська – Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:036:0129, для будівництва індивідуального гаражу.
4.5. Рей Катерині Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:017:0177, для будівництва індивідуального гаражу.
4.6. Маліш Юлії Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, кадастровий номер 4610600000:01:033:0026, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
4.7. Киричинському Тарасу Євстаховичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв.м. на вул. М. Грушевського, кадастровий номер 4610600000:01:017:0188, для будівництва індивідуального гаражу.
4.8. Ключник Ірині Петрівні, Протещаку Володимиру Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 699 кв.м. на вул. Завіжній, 20, кадастровий номер 4610600000:01:025:0314, для індивідуального садівництва.
4.9. Микалу Ігорю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 36 кв. м. на вул. В. Великого, кадастровий номер 4610600000:01:017:0193, для будівництва індивідуального гаражу.
5. Відмовити у наданні в оренду та продовженні оренди земельних ділянок:
5.1. Равлів Василисі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м., на вул. Горішній Брамі, 156, для обслуговування нежитлової будівлі.
5.2. Семенюку Олександру Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1026 кв.м. на вул. Стрийській, для обслуговування території автостоянки.
5.3. ТзОВ «Карпати» (Г. Бохняк), земельну ділянку площею 198 кв.м. в м. Стебник на вул. М. Грушевського, 14В, для обслуговування кіоску.
5.4. Бакаєву Володимиру Івановичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку площею 11 кв.м. на вул. Стрийській, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
5.5. Каріоті Андрію Анатолійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 25,7703 га на вул. Трускавецькій, для будівництва спортивної академії.
6. Відмовити у припиненні договору про встановлення особистого строкового сервітуту:
6.1. ТзОВ «Преса – «Високий Замок», відмовити у припиненні особистого строкового сервітуту площею 15 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту