Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

13.09.2021 3513

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши службову записку відділу містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 24 від 02.09.2021р.) керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1.1. Возняку Володимиру Йосифовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Панчишину Степану Леонідовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Сподарику Юрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 651 кв. м. на вул. Завіжній (між будинками 23 і 25), для індивідуального садівництва.
1.4. Венгжин Ірині Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту