Про відмову у припиненні договору оренди земельної ділянки, у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва

21.03.2024 7700

Про відмову у припиненні  договору оренди земельної ділянки,  у наданні дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про відмову у припиненні
договору оренди земельної ділянки,
у наданні дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для городництва

Розглянувши заяви фізичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №___ від ___.___.2024р.), керуючись ст.12, ч. 3 ст.123, Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ч. 5 ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:

1. Відмовити гр. Криську Володимиру Семеновичу, прож. м. Дрогобич, у припиненні договору оренди земельної ділянки площею 64 кв. м. на вул. 22 Січня, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:014:0332, для будівництва індивідуальних гаражів (Договір оренди від 24.05.2021року), у зв’язку тим, що на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна, який належить заявнику.
2. Відмовити гр. Мураль Ользі Іванівні, прож. м. Дрогобич, у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Лесі Українки, 19/2, м. Дрогобич, для городництва, у зв’язку із невідповідністю містобудівної документації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту