Про відміну окремих пунктів рішення міської ради

02.09.2016 436

Про відміну окремих пунктів рішення міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

__ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «____» _____ 2016 року № _____

Про відміну окремих пунктів рішення міської ради  

Розглянувши клопотання фізичних осіб про відміну окремих пунктів рішення міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 33 від  30.08.2016р.), керуючись статтями 12, 118, 121, 140, 141, 142, 145 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні», міська рада  в и р і ш и л а:

  1. Відмінити підпункт 1.14. пункту  1  рішення міської ради від  12 травня   2016 р. №244 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок», у зв’язку зі зміною власника будинку.

1.1. Надати дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 501 кв. м. на  вул. Зарічній, 35, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, Павликовичу Мирославу Івановичу, прож. на вул. Крушельницької, 29, м. Стебник, Волошанській Любові Іванівні, прож. на вул. Зарічній, 45/1.

  1. Відмінити підпункт 3.65. пункту  3  рішення міської ради від  8 грудня   2015 р. №22 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок учасникам бойових дій та учасникам антитерористичної операції – особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у забезпеченні  проведення»», у зв’язку з помилкою.

1.1. Надати дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв. м. на  вул. Наливайка (квартал К-10), для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, Оленичу Андрію Анатолійовичу, прож. на вул. Трускавецькій, 64, як учаснику АТО (4 черга – термін перебування менше 90 днів).

  1. Фізичним особам, вказаним у п. 1, 2 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                 Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту