Про відміну пунктів рішень Дрогобицької міської ради та внесення змін в Договір

06.06.2022 4906

Про відміну пунктів рішень Дрогобицької міської ради та внесення змін в Договір

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про відміну пунктів рішень
Дрогобицької міської ради
та внесення змін в Договір

Розглянувши службову записку управління інвестицій та економічного розвитку, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від___06.2022 р.), керуючись Земельним кодексом України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Відмінити пункти 1, 2 рішення Дрогобицької міської ради від 06.02.2020 року № 2206 «Про земельні торги».
2. Відмінити п. 3 рішення Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 року № 2242 «Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на земельну ділянку площею 19 га по вул. Наливайка-Гайдамацька включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку».
3. Внести зміни в Договір про підготовку лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів, укладений між Дрогобицькою міською радою та ПП «Фірма «СОМГІЗ» №060220/10-О від 08 січня 2020 року, в частині проведення розрахунків за надані послуги (виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та в зв’язку з необхідністю зменшення послуг для виконання п. 2 цього рішення.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради вчинити необхідні дії для внесення в змін в Договір про підготовку лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів, укладений між Дрогобицькою міською радою та ПП «Фірма «СОМГІЗ» №060220/10-О від 08 січня 2020 року, відповідно до п. 3 цього рішення, а також провести оплату за виконані роботи ПП «Фірма «СОМГІЗ».
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту