Про відміну рішення Дрогобицької міської ради від 22 грудня 2021р. № 954 «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради» та про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради

01.02.2022 4512

Про відміну рішення  Дрогобицької міської ради  від 22 грудня 2021р. № 954  «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради» та про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про відміну рішення
Дрогобицької міської ради
від 22 грудня 2021р. № 954
«Про надання дозволу на розроблення
технічних документацій з нормативної
грошової оцінки земель частини
територіальної громади
Дрогобицької міської ради»
та про надання дозволу на розроблення
технічних документацій з нормативної
грошової оцінки земель частини
територіальної громади
Дрогобицької міської ради

З метою наповнення бюджету, для регулювання земельних відносин, інформаційного забезпечення оподаткування та ринку земель, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 43 від 03.02.2022р.), керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, ч.1 ст. 15 Закону України «Про оцінку земель», Методикою нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року № 1147, відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Відмінити рішення Дрогобицької міської ради від 22 грудня 2021р. № 954 «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради» у зв’язку з уточненням переліку населених пунктів частини територіальної громади, нормативна грошова оцінка яких розробляється.

2. Надати дозвіл на проведення нормативно грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради наступних населених пунктів:
2.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Верхні Гаї.
2.2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Нижні Гаї, села Бійничі.
2.3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Добрівляни.
2.4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Дережичі, села Монастир-Дережицький.
2.5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Лішня, села Монастир-Лішнянський.
2.6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Нагуєвичі.
2.7. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Ступниці, села Селець, села Котоване.
2.8. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Снятинка, села Залужани, села Старе Село.
2.9. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Михайлевичі.
2.10. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Брониця.
2.11. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Медвежа.
2.12. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Долішній Лужок.
2.13. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Унятичі.

2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран), забезпечити фінансування робіт з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів територіальної громади Дрогобицької міської ради, зазначених в п. 1 цього рішення.
3. Після виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель частини територіальної громади, вказаної в п. 2 цього рішення, Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради подати на розгляд сесії Дрогобицької міської ради проект регуляторного акту – рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради в порядку, встановленому законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту