Про готовність міського господарства, закладів освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я до роботи в осінньо – зимовому періоді 2019-2020рр.

09.09.2019 707

Про готовність міського  господарства, закладів освіти,  культури та мистецтв,  охорони здоров’я до роботи в осінньо – зимовому періоді 2019-2020рр.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ № _____

Про готовність міського
господарства, закладів освіти,
культури та мистецтв,
охорони здоров’я до роботи в осінньо –
зимовому періоді 2019-2020рр.

Заслухавши інформацію директора департаменту міського господарства Р.Москалика, керівників відділів: освіти П. Сушка, культури та мистецтв О. Яводчака, охорони здоров’я В.Чубу з названого вище питання, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради відзначає, що підприємствами і організаціями житлово-комунального господарства, відділами освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я протягом міжопалювального сезону проведено відповідну роботу з підготовки міського господарства, житлового фонду, закладів освіти, культури, медицини, та інженерних мереж до роботи в осінньо-зимовому періоді 2019-2020рр.
В основному робота комунальних служб та бюджетних установ була зосереджена на виконанні комплексу заходів по кожному підприємству та установі.
З метою забезпечення стабільної роботи міського господарства, закладів та установ бюджетної сфери в осінньо-зимовому періоді 2019-2020 рр., керуючись пп.1 п. а статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Інформацію директора департаменту міського господарства Р.Москалика, керівників відділів: освіти (П. Сушко), культури та мистецтв (О. Яводчак), охорони здоров’я (В.Чуба) «Про підготовку міського господарства, закладів освіти, культури та мистецтв, охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовому періоді 2019-2020 рр.» прийняти до відома.
2. Визнати готовність підприємств і організацій житлово-комунального господарства, установ та закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимових умовах 2019-2020 рр. в основному завершеною.
3. Зобов’язати департамент міського господарства (Р.Москалик), відділи: освіти (П. Сушко), культури та мистецтв (О. Яводчак), охорони здоров’я (В.Чуба), директорів: КП «Дрогобичтеплоенерго» (І. Хом’як), КП «Дрогобичводоканал» ( Р. Шагала), КП « Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради ( О.Майданюк):
3.1. Вжити невідкладні заходи по завершенню всього комплексу робіт на зовнішніх і внутрішніх водопровідно-каналізаційних та теплових мережах, забезпечити своєчасну подачу теплоносія до всіх помешкань, передусім в дитячі установи, лікарні інші заклади бюджетної сфери.
3.2. Забезпечити виконання двохсторонніх договірних зобов’язань з надання послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення, в угодах передбачити відповідальність і механізм відшкодування коштів населенню та бюджетним організаціям за ненадані послуги.
3.3. Завершити роботи з ремонту рулонних покрівель та покрівель шатрових дахів в житлових будинках, спорудах та установах бюджетної сфери.
3.4. Виконати теплоізоляцію трубопроводів тепло- та водопостачання підвалах житлових будинків і споруд, де вона відсутня.
4. КП «Комбінат міського господарства» (С.Жирний):
4.1. До 15.10.2019р. завершити роботи з випробування спеціальної комунальної техніки, укомплектувати її запасними частинами, вузлами та механізмами.
4.2. До 01.11.2019р. виставити на вулицях міста, особливо на ділянках крутих підйомів ящики з піскосумішшю.
5. Контроль за виконаннм даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту