Про демонтаж малих архітектурних форм «шлагбаумів» в м. Дрогобичі

10.12.2018 582

Про демонтаж малих архітектурних форм «шлагбаумів» в м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ________ №______

Про демонтаж малих архітектурних форм
«шлагбаумів» в м. Дрогобичі

Відповідно до акту обстеження правомірності встановлення шлагбаумів, обмежуючих пристроїв (у вигляді металевих труб, фундаментних блоків та інших) від 04.11.2018, на виконання доручення міського голови м. Дрогобич № 114 від 11.10.2018, відповідно до правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151 та порядку отримання дозволів на встановлення шлагбаумів затверджених рішенням виконкому Дрогобицької міської ради № 217, від 14.09.2016, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зобов’язати КП «Комбінат міського господарства» провести демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм (фундаментних блоків) біля будинку на вул. Володимира Великого, 2, які перекривають дорогу між вулицями В’ячеслава Чорновола та Пилипа Орлика, та залишити їх на збереження на території КП «Комбінат міського господарства».
2. КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовані малі архітектурні форми (шлагбауми) власникам лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з їх демонтажем та зберіганням.
3. Начальнику Дрогобицького ВП ГУНП у Львівські області (А. Білас) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малих архітектурних форм за вище зазначеними адресами.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту