Про демонтаж малої архітектурної форми (шлагбаума) та дорожнього знака 3.21 «В’їзд заборонено» за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Зварицька, біля буд. 80

07.05.2021 2235

Про демонтаж малої архітектурної форми  (шлагбаума) та дорожнього знака  3.21 «В’їзд заборонено» за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Зварицька, біля буд. 80

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про демонтаж малої архітектурної форми
(шлагбаума) та дорожнього знака
3.21 «В’їзд заборонено» за адресою
Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Зварицька, біля буд. 80

Розглянувши звернення на електоронний портал Відкрите місто (http://opensity.in.ua) № 49425 від 14.04.2021, щодо самовільного встановлення малої архітектурної форми (шлагбаума) та дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено» за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Зварицька, біля буд. 80, на проїзді загального користування, згідно акту обстеження від 20.04.2021 № 10, відповідно до правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151 та порядку отримання дозволів на встановлення шлагбаумів, затверджених рішенням виконкому Дрогобицької міської ради № 217, від 14.09.2016, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради повідомити власника малої архітектурної форми (шлагбаума) та дорожнього знака 3.21 «В’їзд заборонено» встановлених за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Зварицька, біля буд. 80, на проїзді загального користування, про необхідність демонтажу самовільно встановлених малої архітектурної форми (шлагбаума) та дорожнього знака 3.21 «В’їзд заборонено» за власні кошти в двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1 цього рішення КП «Служба муніципального управління» провести демонтаж до 05.06.2021 малої архітектурної форми (воріт) встановлених без дозвільних документів та залишити на збереження на території КП «Служба муніципального управління».
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Служба муніципального управління» повернути демонтовану малу архітектурну форму (ворота) лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з її демонтажем та зберіганням.
4. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області полковнику поліції І. Малишу забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малої архітектурної форми (воріт) за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту