Про демонтаж малої архітектурної форми (шлагбаума) на проїзній частині вул. Іллі Рєпіна біля перехрестя з вул. Богдана Хмельницького в м. Дрогобичі Львівської обл.

14.12.2020 1519

Про демонтаж  малої архітектурної форми (шлагбаума)  на проїзній частині вул. Іллі Рєпіна  біля перехрестя з вул. Богдана Хмельницького в м. Дрогобичі Львівської обл.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ № _______

Про демонтаж
малої архітектурної форми (шлагбаума)
на проїзній частині вул. Іллі Рєпіна
біля перехрестя з вул. Богдана Хмельницького
в м. Дрогобичі Львівської обл.

Розглянувши письмове звернення гр. Гринаш О.Р. від 24.07.2020, та звернення на електоронний портал Відкрите місто (http://opensity.in.ua) № 45980 від 09.08.2020, щодо перевірки законності встановлення малої архітектурної форми (шлагбаума) на проїзній частині вул. Іллі Рєпіна, біля перехрестя з вул. Богдана Хмельницького в м. Дрогобичі Львівської області, та його демонтажу при виявленні факту його встановлення без дозвільних документів, згідно акту обстеження від 09.09.2020 № 10, відповідно до правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151 та порядку отримання дозволів на встановлення шлагбаумів затверджених рішенням виконкому Дрогобицької міської ради № 217, від 14.09.2016, керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зобов’язати КП «Служба муніципального управління» провести демонтаж до 15.01.2021 малої архітектурної форми (шлагбаума) встановленого без дозвільних документів на проїзній частині вул. Іллі Рєпіна біля перехрестя з вул. Богдана Хмельницького, та залишити на збереження на території КП «Служба муніципального управління».
2. КП «Служба муніципального управління» повернути малу архітектурну форму (шлагбаум) особі яка його незаконно встановила лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з її демонтажем та зберіганням.
3. Начальнику Дрогобицької ВП ГУНП у Львівські області полковнику поліції І. Малишу забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малої архітектурної форми (шлагбаума) за вище зазначеною адресою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту