Про демонтаж самовільно встановленої огорожі на вул. В.Гора в м. Дрогобичі

10.11.2016 416

Про демонтаж самовільно встановленої огорожі на вул. В.Гора в м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ________ №______

Про демонтаж самовільно встановленої
огорожі на вул. В.Гора в м. Дрогобичі

Розглянувши неодноразові звернення голови гр. Кусень М.М. щодо самовільно встановленої огорожі на вул. Війтівська Гора, між будинками №133 та №129 (відповідно до акту обстеження від 02.11.2016 № 17, відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 за № 244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» та ч.4 ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста Дрогобича від 25.10.2013 № 1151, Правил влаштування огорож у м. Дрогобичі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 06.11.2014 №168 керуючись пп. 7 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Зобов’язати КП «Комбінат міського господарства» провести демонтаж самовільно встановленої огорожі гр. М. Сулаком на вул. Війтівська Гора, 129. Демонтовану огорожу із земельної ділянки №129 залишити на збереженні КП «Комбінат міського господарства» .
3. У випадку передбаченому п.1. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовану огорожу, власнику, лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з демонтажем та зберіганням огорожі.
4. Начальнику Дрогобицького ВП ГУНП у Львівські області (М.Карапата) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу металевої огорожі за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту